Omgeving

Onze camping ligt in Oudega, gemeente Gaasterlan-Sleat. Let op want in Friesland zijn 3 Oudega's te vinden. Gaastelan-Sleat heeft een unieke combinatie van weidse uitzichten over landerijen, uitgestrekte meren voor watersport en bossen om door te dwalen. Nergens in Nederland zal je deze combinatie vinden. Voor de liefhebbers van buitenleven is Gaasterlan-Sleat dan ook een must.

Naast de prachtige natuur kan je ook 7 van de friese 11-steden in de Zuid-West-Hoek van Friesland vinden. Sneek en Bolsward zijn de "grotere" steden met ruime winkel en verblijf voorzieningen. IJlst, Sloten, Stavoren, Hindelopen en Workum, zijn prachtige historische kernen en zeker een bezoek waard.

Voor zwemmen kan je naast de meren ook terecht aan de IJselmeerkust. Het Mirnser Klif (met name vanwege de ondiepe kustlijn voor kinderen zeer geschikt) en de Hege Gerzen zijn uitstekende plaatsen om te vertoeven bij mooi zonnig weer.
Voor meer informatie van de omgeving kunt u kijken op de site van Gaasterland Promotion en Beleef Friesland. U kunt deze sites vinden onder het tabblad links.